2024 Yılında Deneyimli Üniversite Öğretim Görevlisi ile İngilizce Özel Ders - Fiyatlar ve Ücretler

İngilizce Özel Ders Fiyatları

DERS SAATİ ÜCRETLERİ

İngilizce özel ders arayışınızda, profesyonel ve güvenilir bir seçenek sunuyoruz. İngilizce özel ders fiyatları ve İngilizce özel ders ücretleri konusunda en uygun seçenekleri sağlarken, İngilizce özel ders hizmeti almak isteyenler için özel fırsatlar sunuyoruz. Üniversitede öğretim görevlisi olan hocamızla, dil becerilerinizi en üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Hocamızın samimi, sabırlı, güler yüzlü öğretim tarzı ve 10 yıllık deneyimi, akademik bilgisi ile İngilizce öğrenme sürecinizde birebir destek alarak, hedeflerinize daha hızlı ve etkili bir şekilde ulaşabilirsiniz.

DEMO DERS

0 Deneme ve Tanışma
  • Tanışma
  • Öğrencinin İhtiyaçlarını tespit etme
  • İhtiyaca Yönelik Program Hazırlama
  • Materyal tanıtımı
  • Konu Anlatımı

POPÜLER

ÖZEL DERS

1000 1 Ders Saati
  • Ödev Kontrolü
  • Önceki Dersin Tekrarı
  • Konu Anlatımı
  • Konu İle Alakalı Deneme
  • Sonraki Dersin Planı

TOPLU DERS SAATİ

850 20 Ders Saati
  • 20 Ders Toplu Alımlarda Ders Başı 900₺

🤩Hemen Ücretsiz Demo Dersini Oluştur!🤩

Loading...

SSS

Bize Sorun

Demo ders seçeneğimiz mevcuttur. Öğrencinin devam etmeyi istememesi durumunda ilk dersten ücret alınmaz fakat dersin sonunda öğrenci öğretmen ile çalışmaya devam etmek isterse işlediği dersin ücreti talep edilir.

Elbette avantajlı paketler mevcut. Aşağıdaki tarifeye göz atabilirsiniz.

  • 30 Saat alımlarda ders saati başına 800₺
  • 40 Saat alımlarda ders saati başına 750₺
  • 50 Saat alımlarda ders saati başına 700₺

Bir ders süresi 45 dakikadır. Hem konu anlatımı yapıp hem pratik yapabilmek amacıyla bir günde iki ders alınması önerilir. Haftada kaç gün alınacağı tamamen öğrencinin isteğine bağlıdır.

Derslerde kullanılan materyaller öğrencinin ihtiyacına göre değişiklik göstermekle birlikte üniversitedeki materyallerden, hocanın kendi hazırladığı materyallerden ve internetteki kaynaklardan yararlanılmaktadır.

Dersler online olarak zoom platformu üzerinden verilmektedir.

Öğretmen dersten sonra öğrenciye derste işledikleri materyalleri ve notları mail yolu ile yada WhatsApp aracılığı ile iletmektedir.

Hafta içi mesai saatlerinde öğretmenin verdiği mail yada WhatsApp üzerinden mesaj atarak iletişime geçebilirsiniz. 

Lise ve üzeri tüm yaş gruplarına uygundur.

Evet, sınavlara ayrı program ve ücretlendirme mevcuttur. Detaylar için iletişime geçebilirsiniz.

Evet, ayrı ayrı speaking, writing, listening, reading, grammar odaklı dersler alınabilir.

Öğretmen tarafından ders iptali çok nadir gerçekleşen bir durumdur. Bu durumlarda da öğretemen dersin işleneceği bir sonraki tarih ve saati öğrenciye en kısa sürede bildirir.

Öğrenci tarafından iptal edilen durumlarda ise aynı gün içerisinde dersten 3 saat öncesine kadar haber verilemesi durumunda herhangi bir ücret talep edilmez. Son üç saat içerisinde haber verilmesi durumunda ise ders ücretinin yarısı talep edilir.

Toplu ders programları hariç saatlik programlarda ders sonunda havale veya eft yolu ile ödeme gerçekleşir.

Toplu ders programlarında ise toplu ders saati ücreti demo ve tanışma dersinin sonunda tarafların devam etme isteği durumunda ödenir.

İngilizce öğrenme serüveninizde size rehberlik edecek olan iletişim sayfamızda, her türlü sorunuz ve talepleriniz için bizimle kolayca iletişime geçebilirsiniz. Online İngilizce kursu ve İngilizce özel ders hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak, online İngilizce öğrenme sürecinizi en verimli şekilde planlamak için bize ulaşın. Uzman eğitmenlerimizle kaliteli ve etkili bir eğitim deneyimi yaşamak isteyenler için buradayız. İhtiyacınız olan tüm destek ve bilgiye hızlıca ulaşmak için iletişim formumuzu kullanabilirsiniz. Online İngilizce kursu, online İngilizce öğren ve İngilizce özel ders seçeneklerimiz hakkında merak ettiğiniz her şey için bizimle iletişime geçin.

Yukarıdaki formu kullanarak bizimle iletişime geçebilir veya iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.